Gledajte informacije koje želite da vidite.

Active Info Display.

Sa novim opcionim aktivnim Info ekranom, uživaćete u Kombi-Instumentima visoke rezolucije, 26cm (10,25 inča) TFT ekran u boji. Pored veće gustine piksela, intenzivnije boje i svetline, kao i veći kontrast, nudi vam mogućnost da gledate iz više uglova. Dobijte određene podatke o klasičnom sadržaju kao što su brzinometar, tahometar i brojač kilometara na instrument tabli.

Ono što želite da vidite je višenamenski upravljač i infotainment sistem: možete, na primer, da pristupite detaljnim informacijama o vožnji, da prikažete navigacionu mapu preko celog ekrana ili sistem za pomoć pri vožnji. Umesto analogne instrument table, sada takođe možete imati informacije o naslovu pesme koja je trenutno puštena na MP3 plejeru, ili o kontaktu sa kojim trenutno razgovarate. Ili možete izabrati kombinaciju, na primer, navigacione mape i medijski prikaz.

Možete da konfigurišete do tri prikaza preko infotainment sistema, sačuvate ih i izaberete ih pritiskom na dugme preko višenamenskog upravljača. Takođe je dostupan i klasični profil. Ovde se, kao i obično, prikazuje višenamenski ekran brzine i broja obrtaja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim