Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Mobile Sicherheit an Ihrer Seite

Mobile Sicherheit an Ihrer Seite

Sie haben unterwegs eine Reifenpanne? Mit der Aktivierung des Pannenrufs1 in Ihrem ID. ist Hilfe schon unterwegs. Selbst wenn Ihr Elektroauto einen Unfall registriert, sind Sie rundum versorgt. So komfortabel kann mobile Sicherheit sein.2

Usluga hitnog poziva u vašem ID. 

Registrujte svoj ID. U slučaju ozbiljnog udesa, pomoć se automatski poziva putem eCall sistema za hitne pozive koji je propisan u Evropskoj uniji, dok se svi važni podaci prosleđuju najbližem centru za kontrolu spasavanja.
Takođe možete koristiti SOS dugme u svom vozilu da ručno pošaljete hitni poziv. Tada će o vama lično brinuti pozivni centar1. Ovu uslugu možete koristiti i ako niste aktivirali We Connect. U dobrim ste rukama u hitnim slučajevima.

Poziv u slučaju kvara2 u vašem ID. 

U slučaju kvara, možete koristiti svoj ID. Aktivirajte pomoć na putu1 u bilo kom trenutku. I to u mnogim evropskim zemljama. Pritiskom na dugme automatski ste povezani sa pozivnim centrom koji će vam pomoći sa konkretnim preporukama za akciju ili će vam poslati Volkswagen mobilni servis. Ako ste zaključili We Connect ugovor, podaci o vašem vozilu će se automatski poslati.

 

"Travel Assist" podacima roja u vašem ID. 

Opcioni "Travel Assist" sa podacima o roju3 može da koristi vaš ID. neprekidno u sredini trake ili duž vaše željene linije dok automatski održavate podešenu maksimalnu brzinu i rastojanje do vozila ispred4. Pored toga, "Travel Assist" prati okolni saobraćaj kako bi vam pomogao da promenite traku na autoputu ako želite. U vezi sa We Connect i odgovarajućim dodatnim ugovorom za podatke o roju, korišćenje je moguće i na seoskim putevima sa samo jednom trakom.5

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim