Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Upgrades | Aktiviranje funkcija | Volkswagen

Preko Upgrade-a se naknadno mogu aktivirati funkcije poput App-Connect-a, navigacije ili Light Assist-a.

 

Preko Upgrade-a se naknadno mogu aktivirati funkcije poput App-Connect-a, navigacije ili Light Assist-a.

Sve najbolje za vašu budućnost! Naknadno.

We Connect je vaš ulazak u najnoviju generaciju mobilnih online usluga u brojnim Volkswagen modelima. Dostupne su vam brojne We Connect usluge online, od samog početka. Nakon jednokratne aktivacije i registracije sa vašim Volkswagen ID-om, We Connect ne samo da čini vašu svakodnevicu prijatnijom, već i komfornijom. Ono što je pritom novo za vas jeste mogućnost da aktivirate vaš Volkswagen za izabrane nove funkcije čak i nakon kupovine vašeg vozila. Potom se one mogu prilagoditi vašim potrebama. I sasvim jednostavno u vašoj In-Car prodavnici Infotainment sistema ili u We Connect veb prodavnici. Kao We Connect glavni korisnik, ovde možete pogledati i direktno online kupiti dostupne Upgrades funkcije za vaše vozilo.

Navigacija: Znajte gde da idete

 

Želite boju orijentaciju? Naknadno aktivirajte funkcije navigacije za vaš Infotainment sistem "Ready 2 Discover" i nadogradite vaše vozilo intuitivnom navigacijom. Aktivacijom dobijate integrisanu, intuitivnu navigaciju sa prikazom karte za Evropu i pristupom tačkama interesa (POIs). Ove funkcije su vam trajno dostupne nakon aktivacije u vozilu i nisu povezane sa internet vezom ili We Connect ugovorom. Pored ovih praktičnih offline funkcija, možete pristupiti dodatnim korisnim online uslugama u vezi sa We Connect Plus licencom. Zahvaljujući online informacijama o saobraćaju, kao glavni korisnik bićete informisani o promenama i opasnostima na vašoj deonici gotovo u realnom vremenu, a online kalkulacija rute brine se za optimizovano i predvidivo navođenje na odredište. Zahvaljujući online ažuriranju karti, materijal vaše karte se ažurira automatski i u redovnim intervalima u vašem Infotainment sistemu, kada je vaše vozilo online.

Vaš Volkswagen uvek nauči nešto novo: Upgrades funkcije za vozilo pripremljeno za We Connect

Upravljanje govorom: "Zdravo Volkswagen"

 

Vaš Volkswagen vas razume. Pozdravom "Zdravo Volkswagen" stupate u prirodan dijalog - tako se omogućava bezbedno i udobno upravljanje izabranim funkcijama telefonije, medijima ili navigacijom. U tu svrhu aktivirajte upravljanje govorom za vaš Infotainment system "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i brojnim funkcijama vašeg vozila vašim glasom. U zavisnosti od modela vozila i opreme, brojnim drugim izabranim funkcijama vozila može se upravljati govorom. Tako možete da se u potpunosti koncentrišete na put i još više uživate u vožnji automobila.

App-Connect Ponesite vaše aplikacije u auto

 

Pomoću App-Connect-a se izabrane aplikacije i sadržaji prenose direktno u vaš Volkswagen, na displej Infotainment sistema, pa se mogu udobno i pregledno koristiti u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi tri interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Korišćenje Apple CarPlay™, kao i Android Auto™ kompanije Google, osim toga je i bežično moguće kao Upgrade za navigacioni sistem "Discover Media", kao i za "Ready 2 Discover". Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije.

Light Assist: Bez zaslepljivanja. U skoro svim situacijama.

 

Regulacija dužine svetlosnog snopa "Light Assist" na noćnu vožnju u Golfu baca potpuno novo svetlo. Sa kamerom ugrađenom ispred vetrobranskog stakla, Light Assist može da u sklopu granica sistema prepozna motorna vozila koja dolaze u susret ili voze ispred i da automatski prebacuje između oborenih i dugih svetala. Zar to nisu dobri izgledi za vas?

Automatska regulacija razmaka : Održava razmak. I ograničenje brzine.

 

Automatska regulacija razmaka ACC održava brzinu koju ste podesili konstantnom do 210 km/h. Kada se vaš Golf približi vozilu ispred vas, ACC automatski prilagođava brzinu unutar granica sistema i na taj način može da održava razmak koji ste podesili.

Ambijentalno osvetljenje (višebojno): Za unutrašnji mir.

 

Udahnite vašem Golfu više karaktera. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvetljenja, unutrašnjost se može osvetliti u skladu sa raspoloženjem, zahvaljujući individualnom izboru boja. Sa ambijentalnim osvetljenjem (višebojno), kao Upgrade funkcija na raspolaganju vam je prošireni paket boja i samim tim veći izbor boja za dizajniranje akcenata osvetljenja. Bilo hladnija ili toplija boja svetla, u osvetljenoj metropoli ili noću na mračnom lokalnom putu: Pri svakoj vožnji za vas i vaše saputnike kreirate drugačiju, odgovarajuću atmosferu.

Osvetljenje okoline (efekat): jasno informativno


Pomoću ambijentalnog osvetljenja (efekat) proširite vaše osnovno ambijentalno osvetljenje intuitivno razumljivom vizualizacijom različitih funkcija. U zavisnosti od opreme, to uključuje upozoravajuće i informativne sadržaje, kao na primer prikaz ubrzanja ili upozorenja na vratima.

Pregled Upgrades funkcija za vaš Volkswagen

Ovde možete da dobijete prvi neobavezujući uvid u to koje se izabrane Upgrades funkcije mogu aktivirati retrospektivno u vozilu po vašem izboru. Generalno, vozilo mora da ima potrebne tehničke funkcije i hardverske uređaje za određeni Upgrade. Da biste saznali koje od njih su konkretno dostupne za vaš Volkswagen, posetite vašu In-Car prodavnicu Infotainment sistema ili We Connect veb prodavnicu. Glavni korisnik ovde može da pogleda i kupi Upgrades funkcije konkretno dostupne za vaše vozilo.

Golf 8 i varijante modela Dodatno za „We Connect” pripremljena vozila
Navigacija Dolazi kasnije
Upravljanje glasom Dolazi kasnije
App-Connect Dolazi kasnije
Regulacija dugog svetla Light Assist -
Ambijentalno osvetljenje (višebojno) -
Osvetljenje okoline (efekat) -
Automatska regulacija razmaka ACC -
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim