4MOTION Svi točkovi svaki dan

Das 4x4 iz Volkswagena: četitri je bolje nego dva

Ako se pogonske sile sa četiri umesto sa samo dva točka prenesu na put putovaćete lakše, bezbednije i brže. Budući da svaki točak "pogona na svim točkovima" mora da apsorbuje manje uzdužne sile (ubrzanje, kočenje), on može da izgradi više snage u zavoju - osnovni zakon fizike. Inteligentni pogon na sve točkove 4MOTION ima brojne prednosti: Upravljačka jedinica uvek beleži dinamiku vožnje automobila i točkova i distribuira silu izuzetno brzo.

Između ostalog sistem donosi

  • dodatnu trakciju
  • preciznje upravljanje
  • poboljšano ponašanje vozila u zavojima
  • raspodela snage između prednje i zadnje osovine
  • poboljšana stabilnost na putu i off roadu

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Vozi svuda. Pogon na svim točkovima 4MOTION

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim