Više prostora za vaš komfor.

Unutrašnjost

Vaša sigurnost je u centru pažnje: Polo Trendline specifikacija: "Front Assist" sistem nadzora, standardna je oprema, uključuje i Kočenje u slučaju nužde u gradskim uslovima kao i Zaštitu pešaka, pomaže u otkrivanju kritičnih situacija i skraćuje put kočenja u hitnim slučajevima. Vazdušni jastuk takođe nudi dodatnu zaštitu putnicima napred i pozadi prilikom hitnih slučajeva.

 

Mnogo prtljaga? Nikakav problem sa prostranošću novog Pola. Comfortline specifikacija: u standardu ima ravan odeljak na podu za prtljag. U kombinaciji sa simetrično razdvojenim naslonima na zadnjem sedištu, sada možete lakše odlagati druge predmete ili namirnice iz veće kupovine. Radio uređaj "Composition Colour", klima uređaj i višenamenski upravljač, standardno u Polo Comfortline, pružaju osećaj kvalitetnog zvuka i prijatne klime tokom cele godine.

U savršenom svetlu.

Ambijentalno osvetljenje

Ne morate biti u mraku kada vozite po mraku. Ambijentalno osvetljenje , koje je standardno u Polo Highline opremi, stvara prijatnu atmosferu sa akcentom na unutrašnjost vozila: naslon za glavu, donja ivica komandne table, prostor za noge, dekorativni elementi na vratima i prednji prostor za odlaganje (opciono sa bežičnim punjačem) su stilski naglašeni belim snopom svetlosti.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim