Više prostora za vaš komfor.

Unutrašnjost

Vaša sigurnost je u centru pažnje: Polo Trendline specifikacija: "Front Assist" sistem nadzora, standardna je oprema, uključuje i Kočenje u slučaju nužde u gradskim uslovima kao i Zaštitu pešaka, pomaže u otkrivanju kritičnih situacija i skraćuje put kočenja u hitnim slučajevima. Vazdušni jastuk takođe nudi dodatnu zaštitu putnicima napred i pozadi prilikom hitnih slučajeva.

 

Mnogo prtljaga? Nikakav problem sa prostranošću novog Pola. Comfortline specifikacija: u standardu ima ravan odeljak na podu za prtljag. U kombinaciji sa simetrično razdvojenim naslonima na zadnjem sedištu, sada možete lakše odlagati druge predmete ili namirnice iz veće kupovine. Radio uređaj "Composition Colour", klima uređaj i višenamenski upravljač, standardno u Polo Comfortline, pružaju osećaj kvalitetnog zvuka i prijatne klime tokom cele godine.

U savršenom svetlu.

Ambijentalno osvetljenje

Ne morate biti u mraku kada vozite po mraku. Ambijentalno osvetljenje , koje je standardno u Polo Highline opremi, stvara prijatnu atmosferu sa akcentom na unutrašnjost vozila: naslon za glavu, donja ivica komandne table, prostor za noge, dekorativni elementi na vratima i prednji prostor za odlaganje (opciono sa bežičnim punjačem) su stilski naglašeni belim snopom svetlosti.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim