Dobro izgleda: Točkovi za novi model Polo

Kako vam se dopada? Osnovna verzija Pola je fabrički opremljena čeličnim točkovima od 14 inča sa ratkapnama, linija "Comfortline" opremljena je 15-inčnim naplacima "Sassari". 16-inčni aluminijumski naplaci "Las Minas" deo su standardne opreme modela Polo u liniji opreme "Highline". Za linije opreme "Comfortline" i "Highline" u ponudi je veći izbor opcionih aluminijumskih naplataka: elegantni "Las Minas" (16 inča) sa detaljima u Adamantium srebru, moderni "Torsbi" (16 inča) sa sjajnom i crnom površinom, ekspresivni "Pamplona" (17 inča) sa pet dvostrukih krakova, dostupni samo za Polo Highline, sa detaljima glam srebra ili adamantijum srebra.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim