Pružite svom modelu Polo novi "look".

Style paket

Sa prvoklasnim dizajnerskim elementima, "Style" paket nudi veći komfor u kombinaciji sa sjajnim sportskim izgledom. Sportska sedišta sa lumbalnom podrškom imaju Carbon Look od veštačke kože i presvlake od tkanine, udobne i zahvaljujući šari, ultra cool. Visok kvalitet materijala možete osetiti na ručici menjača, ručici ručne kočnice i multifunkcionalnom upravljaču presvučenom kožom. Tamna pokrivka poda i sjajni dekorativni elementi "Deep Iron" naglašavaju koherentan dizajn novog modela Polo. Style paket je opciono raspoloživ uz Polo Comfortline i Highline varijante.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim