Prikažite samouverenost.

Spoljašnjost

Dizajn novog Pola postavlja nove standarde Trendline specifikacijom opreme. Na prvi pogled vaše oko je privučeno tornado linijom: istaknuta dizajn linija širi se od prednjih strana panela duž standardnih četvoro vrata i oko zadnjeg dela vašeg novog Pola. Ovo stvara jasnu konturu koja prenosi progresivnu dinamiku. Pored novih prednjih svetala sa prednje strane tu su i LED dnevna svetla sa automatskom kontrolom, LED osvetljenje registracione tablice i 14 inčni čelični točkovi sa ratkapnama.

Polo Comfortline specifikacija opreme se može pohvaliti 15-o inčnim čeličnim točkovima sa ratkapnama, odbojnicima, ručicama i retrovizorima u boji vozila. Spoljašnji retrovizori, koji se prilagođavaju elektronski, obezbeđuju dodatni nivo udobnosti.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim