Prikažite samouverenost.

Spoljašnjost

Dizajn novog Pola postavlja nove standarde Trendline specifikacijom opreme. Na prvi pogled vaše oko je privučeno tornado linijom: istaknuta dizajn linija širi se od prednjih strana panela duž standardnih četvoro vrata i oko zadnjeg dela vašeg novog Pola. Ovo stvara jasnu konturu koja prenosi progresivnu dinamiku. Pored novih prednjih svetala sa prednje strane tu su i LED dnevna svetla sa automatskom kontrolom, LED osvetljenje registracione tablice i 14 inčni čelični točkovi sa ratkapnama.

Polo Comfortline specifikacija opreme se može pohvaliti 15-o inčnim čeličnim točkovima sa ratkapnama, odbojnicima, ručicama i retrovizorima u boji vozila. Spoljašnji retrovizori, koji se prilagođavaju elektronski, obezbeđuju dodatni nivo udobnosti.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim