Ako želite možete ga koristita samo za slušanje muzike.

Radio "Composition Colour"

"Composition Colour" radio funkcioniše baš kao vaš pametni telefon, koristeći stakleni ekran u boji veličine 16,5cm (6,5 inča): i sa mogućnošću dodira. Međutim, on može i mnogo više, budući da ima slot za SD karticu i reprodukciju MP3 i WMA datoteka.

Svi Infotainment sistemi u Polu okrenuti su ka vozaču i intuitivno su raspoređeni na kontrolnoj tabli. Otvori su sada smešteni ispod ekrana gde su sada prilično visoko postavljeni, kako bi pomogli ergonomiji i bili lakše uočljivi.

Ako želite možete ga koristita samo za slušanje muzike.

Radio "Composition Media"

Želite da imate veći ekran, CD plejer sa MP3-om i WMA reprodukciju i šest zvučnika? Onda je "Composition Media"opcioni sistem pravi izbor za vas na vašim putovanjima. Sa ekranom osetljivim na dodir veličine 20,3 cm (8 inča), on uključuje sve funkcije "Composition Colour" sistema uključujući Bluetooth telefonski sistem za nekoliko mobilnih telefona i USB konekciju.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim