Polo se prilagođava vašem stilu vožnje.

Profili vožnje

U novom modelu Polo sada možete individualno da prilagodite vaš stil vožnje određenoj situaciji putem selekcije profila vožnje. Odaberite svoji režim vožnje pritiskom na dugme, ili dodirom na ekran osetljiv na dodir na vašem Infotainment sistemu. Vožnja i upravljanje u kombinaciji sa DSG menjačem sa dvostrukom spojnicom automatski se prilagođava.

Režim ECO vožnje pomaže vam da vozite uz ekonomičnu potrošnju goriva. On prilagođava performance motora i aktivira start/stop sistem ukoliko nije već aktiviran. Aktivirana je i kontrola optimalne potrošnje klima sistema kao i termičko upravljanje. Ukoliko vozite sa DSG menjačem sa dvostrukom spojnicom, ranije se aktiviraju stepeni prenosa i započinje štednja energije što je češće moguće.

Ako jednostavno želite da uživate u standardnoj udobnosti vožnje, jednostavno se opredelite za profil vožnje pod nazivom NORMAL. Izaberite SPORT režim ako želite da se vozikate okolo, ili budite fleksibilni sa režimom INDIVIDUAL.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim