Sunce, vetar i više: krovni prozor ima mnoge funkcije.

Panoramski krovni prozor

Vi odlučujete. Zatvoren, odškrinut ili potpuno otvoren: opciono dostupan električni panoramsko podizno/pokretni krov dopušta vam da uživate u sunčevoj svetlosti i svežem vazduhu - posebno u vrelim danima. A ukoliko sunce postane intenzivno, zatamljeno staklo i visokokvalitetna zavesa vas štiti i osigurava prijatnu temperaturu unutar vozila. Panoramsko podizno/pokretni krov je zaista privlačna nova mogućnost novog modela Polo, sa ogromnim staklom koji se proteže preko cele širine krova. Zahvaljujući većoj širini otvora, više vazduha ulazi u vozilo stvarajući izuzetno dobru unutrašnju mikroklimu.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim