Odaberite skretanja vredna putovanja.

Navigacija

Bilo bi čak korisno uključiti navigacioni sistem na trasama koje znate odlično sa Car-Net "Guide & Inform Basics". Ova usluga koristi najnovija preusmeravanja. Ili čak možete otkriti novi kafić ili restoran koristeći online pretraživanje point of interest (POI). Car-Net "Guide & Inform Basics" je u prvoj godini besplatan.

Opciona "Discover Media" funkcija navigacije sa staklenim ekranom u boji veličine 20,3 cm (8 inča).  Njegovo delovanje je prijatno intuitivno, njim možete čak upravljati sa zadnjeg sedišta koristeći tablet zahvaljujući "Volkswagen Media Group" aplikaciji.

I ne zaboravite: sa radiom, CD-om sa MP3/WMA i USB portovima, dva čitača SD kartica, Bluetooth konekcijom i šest zvučnika, zagarantovana je odlična zabava. Da li često putujete Evropom? Ukoliko je to slučaj, bićete odlično snabdeveni za vaša sledeća putovanja navigacionim mapama Evrope spremljenim na SD karticu. Još jedna odlična karakteristika: položaj ekrana na vrhu kontrolne table pomaže ergonomiji i vidljivosti.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim