Otvorite vrata kao magijom.

Keyless Access

Ne morate više tražiti ključ- samo ga ostavite u svom džepu. Jednostavno treba da sa sobom nosite vaš ključ ukoliko imate opcioni "Keyless Access" sistem zaključavanja i pokretanja. Sistem detektuje ključ na razdaljini od otprilike 1,5 metara i vrata i poklopac prtljažnika će se otključati čim otvorite neka od prednjih vrata ručicom. U vozilu, jednostavno pritisnite dugme za pokretanje motora i spremni ste za pokret.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim