Stvorite idealnu klimu za vaše putovanje.

Klima uređaj "Climatronic"

Sa kontrolom klime u dve zone, opcioni "Climatronic" sistem vam omogućava da podešavate temperaturu zasebno za vozača i putnike kako bi svi putovali u svojoj idealnoj mikroklimi. "Climatronic" čini više: brzina ventilatora se kontroliše prema brzini vozila i stoga radi blaže i tiše pri sporijim brzinama. Sistem se automatski prebacuje na režim recirkulacije kada perete vetrobransko staklo ili kada se krećete u nazad da neprijatni mirisi ne bi ušli u vozilo.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim