Zaštitite glave putnika i pozadi.

Vazdušni jastuk za glavu

Svi smo upoznati sa konvencionalnim vazdušnim jastucima već neko vreme. Oni pretežno štite vozača i suvozača u slučaju frontalnog udara. Zavesastii vazdušni jastuk u novom Polu je bočni vazdušni jastuk kao zavesa. Kada ga aktivira sudar, pokriva celu stranu bočnih prozora na prednjoj i zadnjoj strani kao i u B stubu. Dakle. Ne samo da štiti glave vozača i suvozača već i glave putnika na spoljnim sedištima na klupi zadnjeg sedišta. Naravno, u novom Polu postoje dva. Standardno i bez doplate.

Bolja zaštita pešaka.

Zaštita pešaka

Pešak neočekivano izađe na kolovoz - kao vozač znate da morate brzo da reagujete. Detekcija pešaka, standardno u Polu, vam je na raspolaganju. Pre svega, sistem u trenutku detektuje situaciju. Odmah ćete biti upozoreni zvučnim i video signalom. Ako odmah ne zakočite, bićete upozoreni o kritičnoj udaljenosti trzajem kočnica. Istovremeno, moguće zaustavljanje u slučaju nužde je već pripremljeno tako da je maksimalni pritisak kočnice odmah dostupan. Ako i dalje ne kočite, sistem će automatski izvesti zaustavljanje u slučaju nužde. U idealnom slučaju to će sprečiti sudar ili bar smanjiti njegove posledice.

 

Automatski spremni za hitne slučajeve.

Proaktivni sistem zaštite putnika

Proaktivni sistem zaštite putnika ja dostupan kao opcija za Polo. Može da detektuje opasne situacije, sa povećanim rizikom od nesreće i automatski pokreće mere predostrožnosti. Na primer, prozor i krovni prozori su zatvoreni do malih razmaka kako bi se optimizovao efekat vazdušnih jastuka za glavu kao i bočnih vazdušnih jastuka. Pojasevi na prednjim sedištima se zatežu u deliću sekunde a vozač i suvozač se bezbedno drže na mestu. Kada opasnost prođe, pojasevi se popuštaju a prozori i krovni otvor se ponovo mogu otvoriti.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim