Omogućava da vidite tačno one informacije koje želite.

Active Info Display

Sa novim opcionim aktiv info ekranom možete uživati u prednostima instrument table sa TFT ekranom u boji, visoke rezolucije dijagonale 26cm (20,25 inča). Pored veće gustine piksela, intenzivnijih boja i svetline, kao i većeg kontrasta, takođe je u ponudi i opcija izbora različitih prikaza. Omogućeno je precizno prikazivanje dodatnog sadržaja, ko što je brojač, brzinomer i brojač kilometraže na instrument tabli.

 

Jednostavno izaberite sve što želite da vidite koristeći multifunkcionalni upravljač i Infotainment sistem: u zavisnosti od vaših potreba, možda ćete želiti da prikažete detaljne podatke o vožnji ili navigacionu mapu preko celog ekrana, ili vizuelni prikaz vaših sistema asistencije. Umesto klasičnog analognog instrumenta na celom ekranu možete prikazati informacija o naslovu pesme koja se trenutno reprodukuje sa vašeg MP3 plejera ili informacije o kontaktu sa kojim trenutno razgovarate telefonom. Ili biste se radije odlučili za kombinaciju, recimo, navigacione mape i prikaza medija.

Možete da konfigurišete i sačuvate do tri prikaza putem Infotainment sistema, a zatim ih izaberete pritiskom na dugme na multifunkcionalnom upravljaču Tradicionalni profil je dostupan koji, kao obično, prikazuje višenamenski ekran koji naizmenično pokazuje brzinu i broj obrta

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim