Omogućava da vidite tačno one informacije koje želite.

Active Info Display

Sa novim opcionim aktiv info ekranom možete uživati u prednostima instrument table sa TFT ekranom u boji, visoke rezolucije dijagonale 26cm (20,25 inča). Pored veće gustine piksela, intenzivnijih boja i svetline, kao i većeg kontrasta, takođe je u ponudi i opcija izbora različitih prikaza. Omogućeno je precizno prikazivanje dodatnog sadržaja, ko što je brojač, brzinomer i brojač kilometraže na instrument tabli.

 

Jednostavno izaberite sve što želite da vidite koristeći multifunkcionalni upravljač i Infotainment sistem: u zavisnosti od vaših potreba, možda ćete želiti da prikažete detaljne podatke o vožnji ili navigacionu mapu preko celog ekrana, ili vizuelni prikaz vaših sistema asistencije. Umesto klasičnog analognog instrumenta na celom ekranu možete prikazati informacija o naslovu pesme koja se trenutno reprodukuje sa vašeg MP3 plejera ili informacije o kontaktu sa kojim trenutno razgovarate telefonom. Ili biste se radije odlučili za kombinaciju, recimo, navigacione mape i prikaza medija.

Možete da konfigurišete i sačuvate do tri prikaza putem Infotainment sistema, a zatim ih izaberete pritiskom na dugme na multifunkcionalnom upravljaču Tradicionalni profil je dostupan koji, kao obično, prikazuje višenamenski ekran koji naizmenično pokazuje brzinu i broj obrta

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim