VW Polo: Radio i navigacija

 

Jeste li spremni za omiljeni koncert? Dva radio-uređaja i jedan navigacioni sistem stoje na raspolaganju, delom kao sastavni deo serijske opreme i delom kao opcija. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti ekrana kao i mogućnostima priključivanja.

Radiom "Composition Colour" rukuje se preko ekrana na dodir u boji dijagonale 12,7 cm. Ima mogućnost čitanja SD memorijskih kartica, prijema FM/AM stanica i raspolaže CD-plejerom, šest zvučnika i medijskom utičnicom AUX-IN za priključak eksternih audio izvora.

Radio "Composition Media", koji je opciono na raspolaganju za sve linije opreme, takođe ima šest zvučnika. On ima sve priključke kao i "Composition Colour", uz dodatni Bluetooth priključak za mobilne telefone. Uz to, njime se naročito lako rukuje zahvaljujući ekranu na dodir u boji dijagonale 16,5 cm.

Opciona funkcija navigacije "Discover Media" takođe ima ekran na dodir u boji dijagonale 16,5 cm. Ostala oprema: šest zvučnika, FM/AM radio prijem, CD-plejer koji reprodukuje muziku u MP3, AAC i WMA formatu, dva proreza za SD memorijske kartice, AUX-IN i USB utičnice, pripremu za mobilni telefon preko Bluetooth-a.

 

Ovde možete da nađete sadržaj za preuzimanje i poslednju verziju programa za radio i navigacione sisteme marke Volkswagen

 

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi