VW Polo: Priprema za mobilni telefon

 

Ne propuštajte nijedan razgovor više, ali ipak ostanite usredsređeni na saobraćaj. Udobno telefoniranje u toku vožnje obezbeđuje opcioni paket Connectivity. U kombinaciji sa Volkswagen radio-aparatom ili navigacionim sistemom dobijate hands-free uređaj sa Bluetooth ili USB priključkom. Osim toga, pomoću USB priključka je moguće jednostavno povezivanje eksternih audio izvora sa infotainment sistemom kao što je MP3-plejer.

 

Priključite jednostavno na USB utičnicu i krenite: U kombinaciji sa navigacionim sistemom "DiscoverMedia", CarStick, koji je na raspolaganju kao pribor, zahvaljujući sopstvenoj SIM kartici (koja ne spada u obim isporuke) obrazuje WLAN hotspot u vozilu. Na taj način svojim pametnim telefonom možete u svako doba i uz punu kontrolu troškova da se priključite na mrežu.

 

Još više informacija o mobilnoj telefoniji marke Volkswagen

 

 

Prijemom paketa podataka sa interneta moguće je da, u zavisnosti od tarife mobilnog operatera i posebno prilikom korišćenja u inostranstvu, nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi u romingu). Volkswagen pribor preporučuje ugovaranje flatrate podataka sa odgovarajućim operaterom mobilne telefonije.

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi