Polo Umirujuće siguran. Umirujuće inovativan.

On zna kako se sa sigurnošću ostavlja utisak.

U modelu Polo ništa ne može tako brzo da Vas izvede takta. Zato što sada u sebi ima više sistema podrški kao nikada pre. Oni mogu neprekidno da nadziru put, da upozore vozača i da čak stupe u akciju u nezgodnim situacijama. Ali, svejedno kako opušteno putujete, on će Vas uvek iznova oduševiti.

Poverenje mora da se stekne.

Ponekad, međutim, ono se ima od početka. Kao što je kod modela Polo. Tome doprinosi njegov samouveren dizajn sa jasnim linijama i lepim detaljima kao što je maska hladnjaka sa hromiranim umetkom ili izmenjeni odbojnik. Time on garantuje suveren nastup i zrači sigurnošću -još pre nego što uđete u njega.

Naročito upadljiv.

Opcioni LED farovi govore istim dinamičnim jezikom oblika kao i ostatak modela Polo. Svetlost koju proizvode svetlosne diode slična je prirodnom dnevnom svetlu i time izuzetno prijatna ljudskom oku. Osim toga, oni u poređenju sa halogenim farovima nude veću gustinu svetlosti. To obezbeđuje izvanrednu osvetljenost kolovoza - i vozaču nudi još veću sigurnost.

Galerija

Polo istaknuti detalji iz različitih perspektiva.

Polo istaknuti detalji iz različitih perspektiva.

Infotainment

Telefoniranje

Sa obe ruke na volanu telefoniranje je bezbednije.

Ukoliko želite, budite dostupni i u toku vožnje. Sa serijskim paketom Connectivity (od linije opreme Comfortline) obe ruke će Vam biti slobodne a saobraćaj pod kontrolom. Zahvaljujući USB priključku preko Vašeg infotainment sistema, dodatno možete da koristite eksterne audio izvore, na primer MP3-plejer. U kombinaciji sa navigacionim sistemom "DiscoverMedia" u vozilu je takođe moguće uspostaviti WLAN hotspot - pomoću opcionog Car-Stick-a.

Car-Net "Guide & Inform"

Nemojte više da se vozite bez interneta.

U mnogim oblastima života internet može da bude koristan - pa tako i u automobilu. Tako na primer, pregled nad saobraćajem ćete imati zahvaljujući najnovijim podacima. Na taj način ste u mogućnosti da unapred planirate ili menjate svoju maršrutu. Opcione usluge "Guide & Inform"¹ nude, međutim, i više.

App-Connect

Vaš Volkswagen se pretvara u pametan telefon na točkovima.

U mnogim slučajevima pametan telefon Vam olakšava svakodnevicu. Sa opcionom aplikacijom App-Connect¹ može da Vam bude od koristi i za vreme vožnje. A kako Vam pažnja ne bi bila odvučena, kompatibilnim aplikacijama možete udobno da rukujete putem dodirnog ekrana Vašeg infotainment sistema.

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Koji će uređaj u Vašem Volkswagen vozilu biti uključen, odlučujete Vi. Na raspolaganju Vam stoje dva radio-aparata: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Ili izaberete jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje. Uživajte kada se prateća oprema prilagođava Vama.

Upravljanje putem govornih naredbi

Vaš infotainment sistem razume šta želite. 

Pomoću govornih naredbi u vozilu Volkswagen koristite brži i jednostavnji način za rukovanje infotainment sistemom i njegovim brojnim funkcijama. Po želji, opcionim uređajima Composition Media i Discover Media može da se upravlja i govorom.

 

Veliki svet infotainment-a

Najbolja zabava od starta do cilja:
Sve o radio i navigacionim sistemima kao i mobilnom telefoniranju i uslugama Car-Net marke Volkswagen.

Sistemi podrške

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste potpuno opušteni.

Da li ponekad poželite pomagača koji bi umesto Vas pod budnim okom pratio odvijanje saobraćaja ispred vozila? Sa opcionom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora ispred vozila "Front Assist", uključujući i funkciju nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja koji su sastavni deo paketa, putovaćete mnogo opuštenije.

Kamera za vožnju unazad "Rear View"

Zato što nemate oči i na leđima.

Opciona kamera za vožnju unazad "Rear View" omogućava uočavanje prepreka koje se nalaze iza vozila. Kamera ugrađena u zadnji deo vozila projektuje slike na ekran infotainment sistema. Na taj način je parkiranje znatno jednostavnije a uočavanje prepreka još bolje.

Sistem za prepoznavanje umora kod vozača

Kako Vas umor ne bi savladao. 

Sistem ne može da se umori da Vas drži budnim: serijski sistem za prepoznavanje umora kod vozača. On analizira Vaše ponašanje u vožnji i preporučuje kratak odmor ukoliko upravljanje volanom odstupa od koncentrisanog načina vožnje.

Kočnica u slučaju višestrukog naletanja

Jedan sudar ne bi trebalo da izazove više naknadnih sudara.

Takođe serijska kočnica u slučaju višestrukog naletanja doprinosi tome da posle sudara ne dođe do naknadnih sudara. Sistem je koncipiran da posle sudara spreči ili oslabi naknadna naletanja na vozilo ispred, odnosno spreči zanošenje.

Efikasnost

Motori

Profitirajte od visoke vučne sile uz nisku potrošnju. 

Rado i puno vozite, ali biste želeli da potrošnju Vašeg vozila održavate niskom? Naši TDI dizel motori i benzinski motori su optimizovani po pitanju štedljivosti i ispunjavaju Euro 6 normu.

BlueMotion tehnologija

Ako je niska potrošnja od najvećeg značaja za Vas.

Ukoliko se odlučite za Volkswagen vozilo sa BlueMotion tehnologijom, dobićete model koji kombinacijom optimizacija doprinosi manjoj potrošnji goriva.

Menjač sa dvostrukom spojnicom DSG

Menjajte stepene prenosa brže. I štedljivije.

Menjač sa dvostrukom spojnicom DSG omogućuje kontinualnu promenu stepena prenosa bez prekidanja vučne sile. Pri tom ovaj menjač objedinjuje prednosti manuelnog i automatskog menjača i može da doprinese smanjenju potrošnje goriva.

Komfor

Alkantara/koža

Priuštite sebi kvalitetne detalje u unutrašnjosti vozila.

Pogledajte, osetite, pomirišite kako alkantara i koža podižu kopmfor unutrašnjosti na još jedan viši nivo. Prijatna opciona oprema obezbeđuje sportski nastup.

Štofovi i dezeni

Presvlake koji će Vas oduševiti.

Smestite se na klasično lepim presvlakama sedišta lakim za održavanje. Svejedno za koju liniju opreme se odlučite, materijal je izdržljiv i dobro se oseća na dodir.

Komfor

Automobil postaje udoban prostor za putovanje. 

Svejedno da li putujete na kratkim ili dugim relacijama, da li se vozite retko ili često, mnogobrojne komforne funkcije doprinose da vožnja u novom modelu Polo bude zaista prijatna.

Kombinovani instrument

Vozite prediktivno. 

Na novooblikovanom ekranu kombinovanog instrumenta pregledno se prikazuju svi važni podaci o vozilu. Na taj način se jednim pogledom mogu naći sve važne informacije.

Vaš sledeći korak.

Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi