Koncepcija prostora je rafinirana.

Unutrašnjost.

Uđite i osetite na trenutak atmosferu, koja se više dovodi u vezu s višom klasom. U novom Passatu možete uživati u osećaju slobode prostora: pomoću horizontalnih ukrasa (dekora) na instrument tabli i vezom sa vratima vizuelno se povećava unutrašnji prostor, i na taj način ga čini veličanstvenijim i prostranijim. Visokokvalitetni materijali i kreativna jasnoća, koje karakterišu vrhunski karakter enterijera, zadiviće Vas isto toliko kao i ogroman prostor za noge.

Srednja konzola sa velikom policom za odlaganje, elegantna kontrolna tabla i visokokvalitetni dekori dovode u harmoniju stilsku eleganciju i funkcionalnu urednost.

Sedite u svoj Passat i nećete više poželeti da izađete iz njega. Sedišta sa individualno podesivim naslonima za glavu ispunjavaju zateve za estetikom i komforom.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Passat

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim