Elegancija i dinamika– ukratko.

Spoljašnjost.

Novi Passat spaja doslednu funkcionalnost i sportsku liniju i daje stilski elegantan izgled. Svojom siluetom i naglašenim linijama odgovaraju visokim standardima. Upečatljiva rešetka hladnjaka i svetlosni potpisi prednjih svetala odmah će privući Vaš pogled.

Radujte se izražajnom izgledu i visokom kvalitetu izrade. Prednji i zadnji branici, LED-farovi odn. opcionalno LED-Matrix-farovi kao i novooblikovana LED- stop svetla uveriće Vas u novi dizajn.

Program točkova je takođe stvarno dobar1: Pored serijskih točkova, između ostalog možete da birate između aluminijumskih felni od 17 cola  "Sebring" u High Gloss Steel Dark (tamni čelik visokog sjaja), aluminijumskih felni od18-cola"Liverpool" u Adamantium Dark ili "Bonneville" u crnom kao i aluminijumskih felni od 19 cola "Pretoria" u mat tamnom grafitu (Dark Graphite).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Passat

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim