Da li ste spremni za vaš jedisntveni koncert iz snova?

Radio "Composition".

Prepustite se zabavi na putovanju. Uz radiouređaj "Composition" sa mogućnošću intuitivnog rukovanja bićete prvoklasno opremljeni.

TFT ekran osetljiv na dodir u boji veličine 16,5 cm (6,5") posebno doprinosi komfornom rukovanju. Preko osam prednjih i zadnjih zvučnika možete uživati u svojoj omiljenoj muzici - preko FM radio prijema ili MP3 odnosno WMA formata.

Takođe postoje dva USB priključka tipa C i bluetooth veza za mobilne telefone. Vaš radio uređaj mora da ima mogućnost online povezivanja? To je moguće uz We Connect 1. Pri tome opciono možete upotrebljavati aplikacije sa pametnog telefona na ekranu ostljivom na dodir, pomoću usluge App-Connect*, a uz uslugu Apple CarPlay to možete da radite i bežično.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Passat

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim