Optimizovano za kratki kočioni put.

Elektromehanički pojačivač snage kočenja.

Ako iznenada treba da smanjite brzinu, kočnica Vašeg vozila bi trebalo da reaguje efikasno i bez kašnjenja. Elektromehanički pojačivač sile kočenja poboljšava vožnju sa asistencijom - sa impresivnim prednostima:

·         Opcionalni automatski sistem za regulisanje odstojanja ACC reaguje na komforniji način. Aktiviranje kočnice moguće je finije dozirati pomoću elektromehaničkog pojačivača sile kočenja

 ·         U kombinaciji sa sistemom "Front Assist" sa prepoznavanjem pešaka Vaš put kočenja može biti značajno kraći.1 Na taj način se smanjuje opasnost od udesa sa pešacima i snižava se brzina udara.  

 

U granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Passat

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim