Jednostavno korišćenje usluga internet striminga.

Striming medija preko interneta.

Sa audio knjigama,  podkastima i muzikom, u kojima tokom vožnje uživate putem Vaših striming portala, čak i duže vožnje postaju raznovrsne i zabavne. Da bi ste koristili te usluge, samo jednom se morati prijaviti sa Vašim postojećim pristupnim podacima i nakon toga možete da ih koristite direktno na navigacionom sistemu Vašeg Passata - bez potrebe da koristite neki eksterni uređaj.*

*Korišćenje usluga internet striminga zahteva da klijent poseduje privatnu uplaćenu količinu podataka za preuzimanje (paketi podataka preko eSIM ili WLAN-deljenja) i pretpostavlja posedovanje postojeći naloga kod dotičnog pružaoca usluge internet striminga.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Passat

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim