Čeka na Vašu komandu: upravljanje glasovnim komandama.

Glasovne komande.

Putem intuitivnih glasovnih komandi Vašim glasom možete na primer da upravljate radiom, telefonom i navigacijom u Vašem vozilu.

Započnite prirodan dijalog sa sistemom za glasovne komande - bez potrebe da morati naučiti određene komande i uz punu koncentraciju na put. Tako ćete ubuduće još više uživati u Vašim vožnjama, jer ćete putem glasa upravljati jačinom zvuka radio aparata i biraćete kontakte iz imenika i njihove brojeve telefona.

Opcionalne onlajn usluge We Connect Plus takođe možete koristiti na jednostavan način putem glasovnih komandi. Tako ćete na primer dobiti onlajn informacije o izabranim ciljevima, radno vreme parking garaža ili cene goriva na benzinskim pumpama.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Passat

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim