Visoka rezolucija i interaktivno.

Digitalni kokpit.

Opcionalni digitalni kokpit na posebno pregledan način će Vam prikazati važne informacije u visokoj rezoluciji na displeju veličine 26 cm (10,25 cola). Pored velike gustine piksela, intenzivnijih boja i dobre osvetljenosti, kao i većeg kontrasta, on nudi mogućnost da izaberete različite prikaze. Po Vašem izboru će Vam biti prikazani dodatni podaci, uz klasične sadržaje kao što su brojač obrtaja, brzinomer i brojač kilometara.

Na multifunkcionalnom upravljaču i preko Infotainment sistema možete izabrati, koje informacije želite da vidite: po potrebi, na primer, mogu biti prikazani detaljni podaci o vožnji, navigaciona karta na celom displeju ili optički prikaz Vaših sistema za asistenciju u vožnji. Na celoj površini ekrana mogu biti prikazane i informacije o nazivu pesme koja se upravo pušta preko Vašeg MP3 plejera, ili ime kontakta, sa kojim upravo razgovarate. Ili možete da izaberete kombinaciju npr. navigacione karte i medijskog prikaza.

Preko Infotainment sistema možete da konfigurišete do tri prikaza, da ih memorišete i da vršite njihov izbor pritiskom tastera na multifunkcionalnom upravljaču. Dodatno Vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovde se na uobičajeni način prikazuje multifunkcionalni prikaz između brzine i broja obrtaja motora

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Passat

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim