VW Passat Variant: Car-Net "Guide & Inform"

 

Internet u automobilu kod marke Volkswagen nosi naziv Car-Net. Iza toga se kriju servisi, praktične usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide& Inform"¹ na raspolaganju stoji u kombinaciji sa infotainment sistemom "DiscoverMedia". Priključkom na internet moguće je korišćenje podataka čija aktuelnost gotovo da nema premca. Na primer stvaranje ili odgušenje zastoja moguće je saznati onlajn u realnom vremenu. Naročito komforno: Vaša maršruta će na odgovarajući način biti automatski prilagođena.
Pomoću usluge Car-Net možete da pretražujete mogućnosti za povratak kući i da onlajn pretragom posebnih destinacija otkrijete brojne zanimljive restorane. Takođe možete brzo da nađete i druge interesantne posebne destinacije. Da li je u pitanju hotel, benzinska stanica ili novootvoreni bioskop, podaci koji se na internetu stalno aktuelizuju obezbeđuju po koje uzbudljivo i korisno otkriće.

 

Više informacija o funkciji Car-Net ili idite direktno na  Car-Net portal

 

1) Za korišćenje mobilnih onlajn usluga (Car-Net) potreban je mobilni uređaj (npr. pametni telefon) koji ima mogućnost da stupi u komunikaciju sa WLAN hotspotom. Usluge Car-Net su na raspolaganju samo u kombinaciji sa postojećim ili posebno zaključenim ugovorom o pružanju mobilnih usluga između Vas i operatera mobilnih usluga u okviru pokrivanja dotične mobilne mreže. Prijemom paketa podataka sa interneta moguće je da, u zavisnosti od tarife mobilnog operatera i posebno prilikom korišćenja u inostranstvu, nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi u romingu). Na osnovu količine podataka koja nastaje u okviru korišćenja Car-Net usluga izričito se preporučuje ugovaranje flatrate paketa podataka sa Vašim operaterom mobilnih usluga! Za korišćenje aplikacije Car-Net potrebno je sklapanje separatnog ugovora sa koncernom Volkswagen AG. Kupac ima 90 dana da nakon preuzimanja vozila registruje Car-Net pod www.volkswagen.com/Car-Net.
Raspoloživost Car-Net usluga može da bude različita od zemlje do zemlje. Usluge stoje na raspolaganju za dotično trajanje ugovora i mogu da podležu izmenama sadržaja. Bliže informacije o uslugama Car-Net možete dobiti pod www.volkswagen.com/Car-Net i Vašeg Volkswagen dilera; informacije o tarifama mobilne telefonije pak kod Vašeg operatera mobilne telefonije.

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi