Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Passat Variant

Passat Variant. Superioran. Kao i ti.

Kada uspeh poprimi oblik.

Najlepše kod uspeha je što se dostignuće konačno može videti sopstvenim očima. Ili se jednostavno može u njega sesti. Sa novim modelom Passat Variant možete i jedno i drugo, jer on impresionira kako spolja, tako i unutra. Tako su smatrali i članovi žirija nagrada "Car of the Year" i "iF-Gold". Oba žirija su novi Passat Variant proglasili pobednikom za 2015. godinu.

 

Superioran. Kao i ti.

Superiornost je rezultat sopstvene snage i sposobnosti da se ona ispolji. Zato se na novom modelu Passat Variant odmah vidi koliko je napredan. U najupadljivije spoljne detalje spadaju markantno oblikovani opcioni LED farovi i serijska zadnja svetla kao i dinamična bočna linija. Još više elegancije obezbeđuju dugačko međuosovinsko rastojanje i kratki prepusti.

 

Galerija

Doživite istaknute detalje modela Passat Variant iz različitih perspektiva.

Doživite istaknute detalje modela Passat Variant iz različitih perspektiva.

Infotainment

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Koji će uređaj u Vašem modelu Passat Variant biti uključen, odlučujete Vi. Na raspolaganju Vam stoje dva radio-aparata: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Ili izaberite jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje.

Car-Net Guide & Inform

Nemojte više da se vozite bez interneta.

U mnogim oblastima života internet može da bude koristan - pa tako i u automobilu. Tako na primer, pregled nad saobraćajem ćete imati zahvaljujući najnovijim podacima. Na taj način ste u mogućnosti da unapred planirate ili menjate svoju maršrutu. Opcione usluge "Guide & Inform" nude, međutim, i više.

DYNAUDIO Confidence

Nećete verovati svojim ušima. 

Od sjajnog zvuka opcionog zvučnog sistema DYNAUDIO Confidence Vaši saputnici će zanemeti i uživati. Zahvaljujući preciznom usklađivanju 12 zvučnika doživećete savršenstvo vrhunskog zvuka u celoj unutrašnjosti vozila.

Volkswagen Media Control

Vi upravljate automobilom, Vaši saputnici muzikom.

Volkswagen Media Control Vašim saputnicima u zadnjem delu vozila pruža mogućnost upravljanja infotainment sistemom: sasvim jednostavno i komforno pomoću tableta.

 

Sistemi podrške

Priprema za mobilni telefon

Sa obe ruke na volanu telefoniraćete bezbednije.

Ukoliko želite, budite dostupni i za vreme vožnje. Sa opcionom pripremama za mobilni telefon "Comfort" i "Premium" zadržaćete obe ruke na volanu i kontrolu nad saobraćajem.

Podrška kod zastoja u saobraćaju

Komforno kroz kreni-stani saobraćaj.

Pruža podršku vozaču u uslovima kreni-stani saobraćaja i doprinosi sprečavanju sudara usled zastoja: opciona inovativna podrška kod zastoja u saobraćaju.

Sistem za nadzor prostora oko vozila "Area View"

Četiri kamere prikazuju šta se događa oko vozila.

Zar ne bi bilo dobro kada biste prilikom isparkiravanja u živahnom centru grada mogli sve da obuhvatite jednim pogledom? Takvu jednu mogućnost Vam pruža opcioni nadzor prostora oko vozila "Area View"

Emergency Assist

Zaustavlja vozilo kada Vi to niste u stanju.

Opcioni sistem Emergency Assist može kod hitnih zdravstvenih problema da upozori putnike i ostale učesnike u saobraćaju i da Passat kontrolisano zaustavi.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Pretvorite manevrisanje prikolicom u dečiju igru.

Prilikom manevrisanja sa prikolicom Vaš automobil može da preuzme upravljanje umesto Vas. Opciona podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" na taj način preuzima najveći deo posla.

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste potpuno opušteni.

Da li ponekad poželite pomagača koji bi umesto Vas pod budnim okom pratio odvijanje saobraćaja ispred vozila? Sa opcionom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora ispred vozila "Front Assist", uključujući i funkciju nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja koji su sastavni deo paketa, putovaćete mnogo opuštenije.

Efikasnost

Motori

Profitirajte od visoke vučne sile uz nisku potrošnju.

Rado i puno vozite, ali biste želeli da potrošnju Vašeg vozila održavate niskom? Naši TDI dizel motori zasnovani su na savremenoj Common-Rail tehnologiji i optimizovani na štedljivost.

 

Kočnica u slučaju višestrukog naletanja

Jedan udes ne bi trebalo da izazove dodatne sudare.

Serijska kočnica u slučaju višestrukog naletanja doprinosi tome da se posle jednog sudara ne dogodi više dodatnih sudara. Sistem je tu da bi se izbegli dodatni sudari i spreči zanošenje. On u granicama sistema obezbeđuje što brže zaustavljanje Vašeg Volkswagen vozila.

 

Proaktivni sistem za zaštitu putnika

Kako biste automatski bili spremni u slučaju opasnosti. 

Sistem postaje aktivan u kritičnim situacijama: proaktivni sistem za zaštitu putnika preduzima mere sigurnosti kada preti da dođe do udesa.

 

 

Komfor

Komfor vožnje

Istaknuti detalji komfora koji vožnju pretvaraju u uživanje.

Brojni su faktori koji doprinose uživanje u vožnji: na primer savršena temperatura i osećaj da sve važne detalje imate pred svojim očima.  

Head-up-Display

Sa njim imate preglednost.

Opcioni projekcioni sistem (Head-up-Display, HUD, optički prozirni projekcioni sistem, prim. prev.) u neposredno vidno polje vozača projektuje važne informacije o vožnji kao što su saobraćajni znaci i napomene o navigaciji: direktno na vetrobransko staklo.

Easy Open

Ide na ruku, kada su obe zauzete.

Svideće Vam se, naročito kada su Vam ruke zauzete: sa opcionim senzorskim sistemom za zaključavanje Easy Open poklopac prtljažnika se otvara jednim pokretom noge.

Active Info Display

Pratite samo one informacije koje želite da vidite.

Inovativni kombinovani intrument Active Info Display zahvaljujući većem broju informativnih profila nudi precizne informacije: pregledno i u svakom trenutku dostupne.

 

Klima-uređaj "Climatronic"

Obezbedite sebi individualnu klimu za putovanje.

Previše toplo, previše hladno ili možda nešto između? Odrediti pravu temperaturu nije baš jednostavno, naročito ako ima više putnika. Sa opcionim 3-zonskim klima-uređajem "Climatronic" ovakve dileme pripadaju prošlosti. Deo je serijske opreme počev od linije opreme Highline.

 

Kožna oprema

Igrajte na kartu bezvremene elegancije.

Opciona kožna oprema "Vienna" u unutrašnjosti obezbeđuje premijumski izgled i haptiku. Već pri ulasku u vozilo dočekaće Vas karakterističan miris kože. Tako ćete u svakoj vožnji uživati u jedinstvenom osećaju ekskluzivne opreme. 

Sedište ergoComfort

Ako Vam je stalo do Vaših leđa.

Integrisana funkcija masaže opcionog grejanog sedišta ergoActive obezbeđuje visok komfor sedenja. Sedište vozača je moguće komforno podesiti prema telesnoj konstituciji i tako rasteretiti kičmu.

 

R-Line

R-Line "Exterieur"

Optika nadvladava hektiku.

Novi Passat Variant sa paketom spoljašnje opreme R-Line svoj sportski izgled potvrđuje zadnjim spojlerom i zadnjim odbojnicima "R" izgledu. Takođe upadljiv: difuzor sjajne crne boje i trapezaste ukrasne imitacije poklopaca.

R-Line "Interieur"

Na oduševljenje se može uticati.

I nakon ulaska u vozilo, novi Passat Variant bez problema uspeva da oduševi: sa R-Line paketom "Interieur".

Vaš sledeći korak.