Više prostora za fleksibilnost.

Unutrašnjost Vašeg T-Cross-a ima višestruku namenu i visok nivo prilagodljivosti: pored pokretnog i deljivog zadnjeg sedišta koje vam obezbeđuje dosta prtljažnog prostora, unutrašnjost Vam zahvaljujuči izdignutoj poziciji za sedenje stvara prijatan osećaj slobode. Vredan pomena je i prtljažni prostor od skoro 455 litara. Ako Vam ni ovo nije dovoljno, središnje naslone za ruke možete pomerati u širinu i dužinu. Promišljen dizajn odlika je i prostora za odlaganje: na raspolaganju su vam praktične pregrade za odlaganje na instrumentalnoj tabli kao što je recimo dršač za piće ili pregrada za telefon u središnjoj konzoli, kao i pregrade u središnjem naslonu za ruke i u vratima. Ispod suvozačevog sedišta nalazi se pregrada u koju možete, recimo, da stavite novine. Prostor za hranu koju nosite na put i sve ostalo što želite da imate na dohvat ruke nude vam džepovi na leđima prednjih naslona i velika predgrada u prednjem delu srednjeg naslona za r

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim