Bolja informisanost, bolje povezivanje.

Bolja orijentacija, aktuelne informacije: Paket Car-Net usluga "Guide /Inform"* koji vam je na raspolaganju sa navigacionim sistemom "Discover Media" otvara nove mogućnosti korišćenja prednosti internera za vožnju u vašem Volkswagenu.

Koristite se podacima čija se aktuelnost ne može nadmašiti. Kada npr. negde dođe do zastoja ili kada se zastoj raščisti, to ćete saznati online gotovu u ralnom vremenu. Posebno komforno: vaša ruta se automatski prilagođava na prikladan način. Dopustite Car-Netu da traga za ugostiteljskom objektima i pomoću online traženja posebnog odredišta otkrijte brojne atraktivne restorane i ostale značajne lokacije duž vaše rute. Moguć je prikaz broja slobodnih parking mesta u javnim garažama koje su uključene u usluge kao i benzinskih stanica sa aktuelnoim informacijama o cenama.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim