Elegancija i dinamika– ukratko.

Spoljašnjost.

Novi Passat spaja doslednu funkcionalnost i sportsku liniju i daje stilski elegantan izgled. Svojom siluetom i naglašenim linijama odgovaraju visokim standardima. Upečatljiva rešetka hladnjaka i svetlosni potpisi prednjih svetala odmah će privući Vaš pogled.

Radujte se izražajnom izgledu i visokom kvalitetu izrade. Prednji i zadnji branici, LED-farovi odn. opcionalno LED-Matrix-farovi kao i novooblikovana LED- stop svetla uveriće Vas u novi dizajn.

Program točkova je takođe stvarno dobar1: Pored serijskih točkova, između ostalog možete da birate između aluminijumskih felni od 17 cola  "Sebring" u High Gloss Steel Dark (tamni čelik visokog sjaja), aluminijumskih felni od18-cola"Liverpool" u Adamantium Dark ili "Bonneville" u crnom kao i aluminijumskih felni od 19 cola "Pretoria" u mat tamnom grafitu (Dark Graphite).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim