Tako ćete sa dobrim zabavnim sadržajima uvek ostati na pravom kursu.

Navigacija.

Opcionalni navigacioni sistem "Discover Pro" integrisan je u digitalni kombinovani instrument Digital Cockpit. Ta kombinacija Vam omogućava da na displeju po Vašem ukusu birate koje informacije će biti prikazane. Vašem ličnom komforu će doprineti i prirodni sistem glasovnih komandi, kojim na intuitivan način možete upravljati raznim funkcijama. Uz to, sa sistemom "Discover Pro" ćete steći pripremu za sistem Mobilni ključ. Na taj način će Vam biti omogućeno da Vaš Passat otključate i pokrenete motor pomoću Vašeg mobilnog telefona*.

Druge istaknute funkcije:

  • digitalni radio prijem preko DAB+
  • osam zvučnika
  • prepoznavanje saobraćajnih znakova
  • interfejs za mobilni telefon "Comfort"
  • striming & internet
  • App-Connect Wireless (Apple Car Play)
  • tri godine besplatnog korišćenja We Connect Plus

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim