Jednostavno korišćenje usluga internet striminga.

Striming medija preko interneta.

Sa audio knjigama,  podkastima i muzikom, u kojima tokom vožnje uživate putem Vaših striming portala, čak i duže vožnje postaju raznovrsne i zabavne. Da bi ste koristili te usluge, samo jednom se morati prijaviti sa Vašim postojećim pristupnim podacima i nakon toga možete da ih koristite direktno na navigacionom sistemu Vašeg Passata - bez potrebe da koristite neki eksterni uređaj.*

*Korišćenje usluga internet striminga zahteva da klijent poseduje privatnu uplaćenu količinu podataka za preuzimanje (paketi podataka preko eSIM ili WLAN-deljenja) i pretpostavlja posedovanje postojeći naloga kod dotičnog pružaoca usluge internet striminga.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim