Jednostavno korišćenje usluga internet striminga.

Striming medija preko interneta.

Sa audio knjigama,  podkastima i muzikom, u kojima tokom vožnje uživate putem Vaših striming portala, čak i duže vožnje postaju raznovrsne i zabavne. Da bi ste koristili te usluge, samo jednom se morati prijaviti sa Vašim postojećim pristupnim podacima i nakon toga možete da ih koristite direktno na navigacionom sistemu Vašeg Mistrala - bez potrebe da koristite neki eksterni uređaj.*

*Korišćenje usluga internet striminga zahteva da klijent poseduje privatnu uplaćenu količinu podataka za preuzimanje (paketi podataka preko eSIM ili WLAN-deljenja) i pretpostavlja posedovanje postojeći naloga kod dotičnog pružaoca usluge internet striminga.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.