Čeka na Vašu komandu: upravljanje glasovnim komandama.

Glasovne komande.

Putem intuitivnih glasovnih komandi Vašim glasom možete na primer da upravljate radiom, telefonom i navigacijom u Vašem vozilu.

Započnite prirodan dijalog sa sistemom za glasovne komande - bez potrebe da morati naučiti određene komande i uz punu koncentraciju na put. Tako ćete ubuduće još više uživati u Vašim vožnjama, jer ćete putem glasa upravljati jačinom zvuka radio aparata i biraćete kontakte iz imenika i njihove brojeve telefona.

Opcionalne onlajn usluge We Connect Plus takođe možete koristiti na jednostavan način putem glasovnih komandi. Tako ćete na primer dobiti onlajn informacije o izabranim ciljevima, radno vreme parking garaža ili cene goriva na benzinskim pumpama.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim