Visoka rezolucija i interaktivno.

Digitalni kokpit.

Opcionalni digitalni kokpit na posebno pregledan način će Vam prikazati važne informacije u visokoj rezoluciji na displeju veličine 26 cm (10,25 cola). Pored velike gustine piksela, intenzivnijih boja i dobre osvetljenosti, kao i većeg kontrasta, on nudi mogućnost da izaberete različite prikaze. Po Vašem izboru će Vam biti prikazani dodatni podaci, uz klasične sadržaje kao što su brojač obrtaja, brzinomer i brojač kilometara.

Na multifunkcionalnom upravljaču i preko Infotainment sistema možete izabrati, koje informacije želite da vidite: po potrebi, na primer, mogu biti prikazani detaljni podaci o vožnji, navigaciona karta na celom displeju ili optički prikaz Vaših sistema za asistenciju u vožnji. Na celoj površini ekrana mogu biti prikazane i informacije o nazivu pesme koja se upravo pušta preko Vašeg MP3 plejera, ili ime kontakta, sa kojim upravo razgovarate. Ili možete da izaberete kombinaciju npr. navigacione karte i medijskog prikaza.

Preko Infotainment sistema možete da konfigurišete do tri prikaza, da ih memorišete i da vršite njihov izbor pritiskom tastera na multifunkcionalnom upravljaču. Dodatno Vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovde se na uobičajeni način prikazuje multifunkcionalni prikaz između brzine i broja obrtaja motora

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim