Golf. Povezan sa svetom.

We Connect

Novi Golf predstavlja vaš ulazak u digitalne usluge i usluge Volkswagena: Potpuno umreženi od samog početka, na raspolaganju su vam brojne usluge We Connect. Nakon pojedinačne aktivacije i registracije sa vašim Volkswagen ID-em, jednistavno i besplatno možete da koristite inovativne online usluge. We Connect1 vašu svakodnevnicu čini prijatnijom i udobnijom. Omogućava pristup svim važnim informacijama o vozilu i pruža zgodnu pogodnost sa  mrežnim alarmom za krađu ili online zakazivanjem termina servisa. Možete upotrebiti i svoj pametni telefon kao mobilni ključ i tako otvoriti i pokrenuti svoj Golf bez potrebe dakod sebe posedujete ključ.2

Da biste koristili usluge We Connect potreban vam je korisnički nalog i Volkswagen ID

Dostupno samo sa opcionim navigacionim sistemom „Discover Pro“ u saradnji sa aplikacijom We Connect.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim