Stižete, čak i pre vožnje

Komforan prostor

Čim sednete u Golf, dobro ćete se osećati. Udobno vozačko sedište sa podešavanjem visine i direktnim pogledom na digitalni kokpit sa ekranom od 25,4 cm (10 inča). Pored toga, opcioni klima uređaj "Air Care Climatronic" sa 3-zonskim nadzorom temperature i ambijentalnim svetlom napred i pozadi, koje možete podesiti u zavisnosti od raspoloženja - u 101 ili opciono do 322 boje. Uzgred, kompletna unutrašnja rasveta je izvedena u 100% LED tehnologiji.

Serie Golf Life

Serie Golf Style und Golf R-Line

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Golf