VW Golf: Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje koristi dokazane funkcije poput ACC i asistenta za kolovozne trake Lane Assist kako bi osigurao komfornu vožnju u uslovima saobraćajnih gužvi. Vaš Golf će pratiti vozilo ispred  i automatski kontrolisati ubrzanje i kočenje u granicama mogućnosti sistema. Vozilo ostaje u kolovoznoj traci.

Opcioni Emergency Assist. automatski se aktivira kada je detektovana neaktivnost vozača i pored upozorenja koja se emituju. Sistem pokušava da reaktivira vozača kao i da upozori putnike i druge učesnike u saobraćaju pomoću zvučnih, svetlosnih i mehaničkih upozorenja. Ako vozač i dalje ne reaguje, sistem će zaustaviti vozilo kontrolisanim manevrom. Ovaj sistem omogućava da se preduprede kritične situacije u granicama mogućnosti sistema.

Traffic Jam Assist i Emergency Assist. su deo paketa asistencije vozaču.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim