VW Golf.

Unutrašnjost.

Unutrašnjost novog modela Golf prosto Vas izaziva da sednete što pre i ne ustajete do trenutka kada stvarno morate. Zahvaljujući izdašnim proporcijama, ostvaren je dovoljan prostor za noge i spreda i pozadi. Unutrašnjost je prepoznatljiva po visokom kvalitetu materijala i velikom broju inteligentnih rešenja i detalja. Ovo podrazumeva npr. ergonomska sedišta, prostran prtljažni prostor i centralnu konzolu koja je blago nagnuta ka vozaču sa ergonomskim dizajnom komandi i prekidačima prosvetljenih belom svetlošću.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila.

¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.