VW Golf.

Točkovi.

Vi odlučujete: koji god set opcionih  Aluminijumskih naplataka odaberete, naglasiće sportski duh novog modela Golf. Različite veličine od 15 do 18 inča kao veliki izbor dinamičnog dizajna. Bićete iznenađeni kada je reč o površini i boji naplataka. Bilo da više volite mat, anodizovanu ili dijamantsku završnicu, Vaš izbor je povezan sa daljim naglašavanjem dinamike i dizajna novog modela Golf.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila.

¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.