Lakša komunikacija.

Telefon

Nemojte propustiti poziv, dok ste fokusirani na put pred Vama. Dva opciona pouzdana interfejsa za mobilni telefon olakšaće telefoniranje dok vozite. Visok kvalitet zvuka se podrazumeva, zahvaljujući digitalnom procesoru zvuka i mikrofonu koji se nalazi u visini glave. Veza sa spoljnom antenom obezbediće optimalnu vezu i kada je signal slab.

U Comfort verziji, možete povezati svoj telefon sa spoljnom antenom preko induktivne (bežične) veze smeštene u centralni naslon za ruku. To znači da nema potrebe da kupujete posebne kablove i postolja za mobilni telefon. Business verzijaomogućava čak da se veza koja je započeta van vozila nastavi preko hands-free sistema i Bluetooth veze iako Vam je telefon još uvek u džepu. Sistemom može da se upravlja glasovnim komandama, preko multifunkcionalnog upravljača ili Infotainment sistema. Veoma lako i baš kako ste želeli.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim