VW Golf.

Spoljašnjost.

Novi Golf impresionira i u drugim aspektima: spreda u oko zapada atletska rešetka sa Volkswagen znakom, koja krije senzore za brojne opcione pomoćne sisteme. U Comfortline i Highline verzijama, prednja rešetka je naglašena finim hromiranim trakama. Tanka prednja svetla koja se proširuju prema krilima i odbojnici zaravnjeni prema donjoj strani, daju vozilu specifičan ravan i dinamičan izgled. Kombinacija proporcionalnosti platforme i prepusta i karakterističan C-stub naglašavaju siluetu dostojnu modela Golf. Na zadnjem kraju, snažne elegantne konture i LED svetlosne grupe sa svetlosnim klasterom.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim