Ako želite, možete da ga koristite samo za slušanje muzike.

Radios.

Ekran osetljiv na dodir u boji sa dijagonalom od 16.5 cm je jedan od detalja standardnog Composition Colour Radio uređaja. Slušajte FM radio ili muziku u MP3 ili WMA formatu na sistemu sa četiri zvučnika. Muzičke numere mogu se reprodukovati sa SD kartice ili sa eksternog uređaja povezanog AUX-IN prilključkom.

Composition Media radio dostupan je za sve verzije i poseduje osam zvučnika. Poseduje i CD čitač pored gorepomenutih opcija za drugi uređaj. Dodatno tu su USB port i Bluetooth veza za mobilne telefone. Rukovanje se ostvaruje preko ubedljivog ekrana osetljivog na dodir dijagonale 20.3 cm.

Oba uređaja opremljena su antenama koje obezbeđuju dobar prijem u različitim uslovim

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim