VW Golf: Profili vožnje

 

Vožnja novog Golf-a omogući će Vam da uživate u dinamičnoj i ekonomičnoj vožnji. Ali ponekad poželite da je Vaš auto malo sportskiji? Ili biste želeli da uštedite još malo goriva? Sa opcionim sizborom profila vožnje, možete uvek da odlučite kako želite da se vaše vozilo ponaša u skladu sa uslovima i vašim željama. Odaberite profil vožnje pritiskom na dugme, ili pritiskom ekrana osetljivog na dodir vašeg Infotainment sistema. Snaga, upravljanje i u slučaju DSG-a meomenti promene prenosa se prilagođavaju automatski.

 

na primer, ECO profil vožnje obezbediće u skladu sa uslovima najveću uštedu goriva. Da bi se to postiglo sistem prilagođava performanse motora i aktivira start/stop sistem ako već nije aktivan, kao i druge opcije. Profili vožnje mogu da regulišu i klima uređaj i temperaturne sisteme u cilju povećanja ekonomičnosti potrošnje goriva i snage. Ako ste izabrali i opcioni DSG menjač sa dvostrukom spojnicom, mod može da omogući ranije promene stepene prenosa i aktivira štednju energije što češće je moguće.

 

Naravno, uvek možete uživati u standardnim komfornim podešavanjima, samo odaberite NORMAL profil vožnje. Ako pak želite izrazito sportski stil i izazovnu vožnju SPORT profil vožnje je idealan izbor. 

 

INDIVIDUAL mode je specijalno fleksibilan: ovaj profil omogućava Vam nezavisno podešavanje parametara a može i da sačuva ranija podešavanja za grejanje, klima uređaj i prednja svetla.

 

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi