Golf se prilagođava Vašem stilu vožnje.

Profili vožnje.

Vožnja novog Golf-a omogući će Vam da uživate u dinamičnoj i ekonomičnoj vožnji. Ali ponekad poželite da je Vaš auto malo sportskiji? Ili biste želeli da uštedite još malo goriva? Sa opcionim sizborom profila vožnje, možete uvek da odlučite kako želite da se vaše vozilo ponaša u skladu sa uslovima i vašim željama. Odaberite profil vožnje pritiskom na dugme, ili pritiskom ekrana osetljivog na dodir vašeg Infotainment sistema. Snaga, upravljanje i u slučaju DSG-a momenti promene prenosa se prilagođavaju automatski.

na primer, ECO profil vožnje obezbediće u skladu sa uslovima najveću uštedu goriva. Da bi se to postiglo sistem prilagođava performanse motora i aktivira start/stop sistem ako već nije aktivan, kao i druge opcije. Profili vožnje mogu da regulišu i klima uređaj i temperaturne sisteme u cilju povećanja ekonomičnosti potrošnje goriva i snage. Ako ste izabrali i opcioni DSG menjač sa dvostrukom spojnicom, mod može da omogući ranije promene stepene prenosa i aktivira štednju energije što češće je moguće.

Naravno, uvek možete uživati u standardnim komfornim podešavanjima, samo odaberite NORMAL profil vožnje. Ako pak želite izrazito sportski stil i izazovnu vožnju SPORT profil vožnje je idealan izbor. 

INDIVIDUAL mode je specijalno fleksibilan: ovaj profil omogućava Vam nezavisno podešavanje parametara a može i da sačuva ranija podešavanja za grejanje, klima uređaj i prednja svetla.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim