VW Golf.

Svetla.

Standardna halogena prednja svetla sa LED dnevnim svetlima pružaju dobru vidljivost čak i u komplikovanim uslovima. Zahvaljujući kontroli dužine snopa koja je deo standardne opreme, dužinu snopa je moguće prilagoditi u zavisnosti od opterećenja vozila.

Opcionalna LED prednja svetla ističu dizajn novog Golf-a. Ona su energetski efikasna i njihov spektar je veoma sličan dnevnoj svetlosti što ih čini prijatnim za Vaše oči. Ukoliko želite možete dodati i LED svetla za maglu. Sve ovo će obezbediti dobru vidljivost u različitim putnim uslovima.

Opciono raspoloživa integrisana cornering svetla pomažu u lakšem oučavanju prepreka na krivudavim putevima. Sistem za pranje prednjih svetala sa indikatorom tečnosti takođe je opciono raspoloživ. Jedan od istaknutih detalja je svakako i opcioni klaster na zadnjoj svetlosnoj grupi sa pokazivačima pravca. Animirana traka pokazuje pravac u koji ste se uputili. 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim