Kada su Vam leđa srcu draga.

Za udobno i sportsko sedenje, odaberite ergoActive sportsko sedište sa 14 načina podešavanja. Vozačko sedište poseduje grejanje i električno podešavanje, dok mu je bazna konstrukcija prilagođena kičmenom stubu. Pored visine sedište poseduje podešavanje po dubini i podešavanje ugla naslona kako bi se prilagodilo Vašim individualnim potrebama. Upotreba memorijske funkcije je veoma praktična ako Vaši prijatelji i članovi porodice takođe voze Vaš Golf. Na kraju tu je još i električna lumbalna podrška sa masažnom funkcijom za odmor i opuštanje.

ergoActive vozačko sedište učestvuje u prevenciji probelema sa leđima i povećava komfor vožnje. 8 decembra 2011, nagrađeno je od strane nezavisne "Tested & Recommended" pečatom kvaliteta za zdrave proizvode za leđa. (Akcija za zdrava leđa).

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim