Kada su Vam leđa srcu draga.

Za udobno i sportsko sedenje, odaberite ergoActive sportsko sedište sa 14 načina podešavanja. Vozačko sedište poseduje grejanje i električno podešavanje, dok mu je bazna konstrukcija prilagođena kičmenom stubu. Pored visine sedište poseduje podešavanje po dubini i podešavanje ugla naslona kako bi se prilagodilo Vašim individualnim potrebama. Upotreba memorijske funkcije je veoma praktična ako Vaši prijatelji i članovi porodice takođe voze Vaš Golf. Na kraju tu je još i električna lumbalna podrška sa masažnom funkcijom za odmor i opuštanje.

ergoActive vozačko sedište učestvuje u prevenciji probelema sa leđima i povećava komfor vožnje. 8 decembra 2011, nagrađeno je od strane nezavisne "Tested & Recommended" pečatom kvaliteta za zdrave proizvode za leđa. (Akcija za zdrava leđa).

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim