Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Golf GTD Snaga puta pređeni put, jednako je užitak u vožnji.

Impresivan, brz i izdržljiv.

Snažan i efikasan, bez potrebe da to prikaže na prvi pogled. Golf GTD naglašava sportski duh, suverenost i nenameljivost.

Galerija

Pogledajte istaknute detalje novog modela Golf GTD iz različitih uglova.

Pogledajte istaknute detalje novog modela Golf GTD iz različitih uglova.

Oprema i dizajn

Unutrašnjost

Otkrijte elegantnu trkačku stranu.

Sportski: Unutrašnjost novog modela Golf GTD impresionira kokpitom, kariranim sedištima, pedalama od nerđajućeg čelika i opremom specifičnom za GTD model.

Spoljašnjost

Sportski izražaj.

Snažan i efikasan, bez potrebe da to prikaže na prvi pogled. Golf GTD naglašava sportski duh, suverenost i nenameljivost.

Svetla

Vidljivost na prvi pogled.

Dizajn svetlosnih grupa u novom modelu Golf GTD moguće je odabrati između nekoliko atraktivnih verzija. Koju god da odaberete: sigurno će obezbediti bolju vidljivost. 

Točkovi

Dobro izgleda za Vas.

Kombinacija pneumatika i naplataka za novi Golf GTD je stvar ličnog izbora. Aluminijum će svakako naglasiti sportsku prirodu modela Golf GTD. 

Infotainment

Radio

Ako želite, možete da ga koristite samo za slušanje muzike.

Volite da slušate muziku dok vozite ali isto tako želite da budete informisani dok uživate u prvoklasnom komforu? Biće Vam drago da se u ponudi nalaze dva radio uređaja.

Navigacija

Ona brine da uživate na putovanju.

Dva opciona navigaciona sistema nude inovativne funkcije. Obezbediće da ostanete na kursu i uživate u najboljoj zabavi. 

Car-Net Guide & Inform

Na putu i u toku.

Sa "Car-Net Guide & Inform", pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako bi izbegli zastoje ili novosti sa interneta.

Efikasnost

Motor

Oduzima dah i mami osmeh.

Prava superiornost novog modela  Golf GTD krije se pod haubom. 2,0 TDI-Motor sa 135 kW (184 KS) sa veoma velikom obrtnim momentom, donosi puno zabave i karakterističan zvuk.

Progresivno upravljanje

Dinamičnije upravljanje sa manje truda.

Golf GTD beskompromisan po pitanju upravljivosti. Napredno progresivno upravljanje izaziva oduševljenje kako u sportskoj tako i u svakodnevnoj vožnji.

Sportsko oslanjanje

Sportska veza između vozila i podloge. 

Sportska suspenzija novog modela Golf GTD je deo standardne opreme i pruža veći užitak u vožnji i savršenu kontrolu. Sportska vožnja je sada veoma udobna.

Sistemi asistencije

ACC & Front Assist

Opušteni na prepunim ulicama.
 

Sa opcionim adaptivnim uređajem za kontrolu brzine (ACC) možete biti opušteniji na putu. Front Assist nadzor prostora koji uključuje i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima i zaštitu pešaka dostupan je u varijantama od Comfort na više. 

Park Assist

Parkiranje može biti jednostavno.

I dalje se sami parkirate? Opcioni park Assist spasiće Vas okretanja upravljača i olakšati pronalaženje parking mesta. Ultrazvučni senzori će proveriti da li je parking prostor dovoljno prostran za Vaš novi Golf GTD. 

Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist.

Da se krećete u napred kada skoro sve stoji.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje umanjuje stres pri gradskom kreni-stani saobraćaju i umanjuje rizik od tipičnih sudara u takvim uslovima. Opcioni "Emergency Assist". sistem prepoznaje situacije kada vozač nije u stanju da upravlja i preuzima poluautomatsko upravljanje vozilom. 

Dynamic Light Assist

Bez obzira na saobraćaj iz suprotnog pravca, vaš put je osvetljen.

Zar nije zgodno da autoputevima noću vozite sa dugim svetlima? Sa opcionim Dynamic Light Assist-om to je moguće a drugi učesnici u saobraćaju neće biti zaslepljeni.

Senzor slepog ugla

Prepustite parkiranje Vašem Golf GTD.

Dok vozite, opcioni senzor slepog ugla sa upozorenjem na pozadinski saobraćaj će Vas (u granicama mogućnosti sistema) upozoriti da se vozilo nalazi u zoni slepog ugla. Nadzor se vrši sa strane i iza vozila dok napuštate parking prostor vozeći unazad. 

Komfort

Active Info Display

Vidite samo informacije koje želite.

Analogno je zastarelo. Na zahtev, možete zameniti tradicionalnu instrument tablu ekranom visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža puno više informacija od trenutne brzine i potrošnje goriva.

Sedišta

Naslonite se.

Sofisticirani dizajn sedišta novog modela Golf GTD veoma je dopadljiv i udoban. Za duga putovanja visok nivo udobnosti je svakako dobrodošao.

DYNAUDIO Excite

Savršen zvuk svaki put. 

Muzika u Vašem vozilu koja zvuči bolje nego kod kuće? Opcioni DYNAUDIO Excite zvučni sistem specijalno je dizajniran prema akustici enterijera vozila i emituje zvuk iznad svih očekivanja čak i zagriženih audiofila. 

Kožna oprema.

Opcija za bezvremenu eleganciju.

Uživajte u neuporedivom osećaju luksuzne atmosfere na svakom putovanju. Možete odabrati najfiniju kožu i ArtVelour opremu kao opciju za Vaš Golf, uključujući grejanje sedišta i praktičan multifunkcionalan upravljač. 

Vaš sledeći korak.