Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Golf Variant

Golf Variant Ostvaruje snove.

Spreman za ono što dolazi.

Šta god da planirate, sve je spremno i fleksibilno za Vas. Golf Variant pruža Vam puno prostora, dinamičan dizajn, sportske performanse i brojne sisteme asistencije.

 

Galerija

Upoznajte istaknute detalje novog modela Golf Variant iz različitih uglova.

Upoznajte istaknute detalje novog modela Golf Variant iz različitih uglova.

Oprema i dizajn

Spoljašnjost

Dizajniran da zadivi.

Svaki Volkswagen karakteriše visok kvalitet opreme i čist dizajnerski stil. Brojne opcije za individualizaciju omogućavaju Vam da kreirate svoj jedinstveni i lični Golf Variant. Bićete zadivljeni brojnim mogućnostima.

Unutrašnjost

Prostor u susretu sa komforom, kvalitetom i novim tehnologijama

Sve to Vas očekuje u novom Golf Variantu sa samo jednim ciljem. Što udobnije i opuštenije putovanje.

Svetla

LED tehnologija daje Vašem Golf Variantu još više harizme.

Uvek u vidnom polju. Golf Variant očekuje Vas sa naprednim prednjim svetlima i brojnim dodatnim funkcijama.

Točkovi

Dobro izgleda za Vas: izbor točkova za Golf Variant.

Kombinacija pneumatika i naplataka za Vaš Golf Variant je stvar ličnog izbora. Aluminijum će svakako naglasiti sportsku prirodu modela Golf Variant.

Efikasnost

Motori

Benefit iz visokih performansi i niske potrošnje goriva.

TSI benzinski i TDI dizel motori su dizajnirani za veliku snagu i malu potrošnju goriva.

4MOTION

Zadržite trakciju.

Želite da uživate u dobrom prijanjanju čak i kada vozite po vlažnoj i neravnoj podlozi.

Sistem Aktivnog cilindra

Kada se dva cilindra odmaraju, štedite gorivo.

Kada Vam je potrebna manja snaga, teško ćete primetiti da motor radi sa samo dva aktivna cilindra. To je omogućeno zahvaljujući Active Cylinder sistemu koji omogućava značajno smanjenje potrošnje goriva.

Profili vožnje

Novi Golf Variant se prilagođava Vašem stilu vožnje.

Važnija Vam je ekonomičnost od sportske vožnje? Ili Vas zanima samo udobnost? Sa opcionom izbornikom profila vožnje možete potpuno prilagoditi način vožnje Vašem ličnom stilu ili putnim uslovima.

Infotainment

Radio

Ako želite, možete da ga koristite samo za slušanje muzike.

Da li volite da slušate muziku dok vozite ali isto tako želite da budet informisani dok uživate u prvoklasnom komforu? Biće vam drago da se u ponudi nalaze dva radio uređaja.

Navigacija

Ona brine da uživate na putovanju.

Dva opciona navigaciona sistema nude inovativne funkcije. Obezbediće da ostanete na kursu i uživate u najboljoj zabavi.

Car-Net Guide & Inform

Na putu i u toku.

Sa Car-Net Guide & Inform, pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako bi izbegli zastoje ili novosti sa interneta.

Telefonski pozivi.

Lakša komunikacija.

Recite šta Vam je na umu - ali molimo držite obe ruke na upravljaču. Novi Golf Variant nudi dve pouzdane opcije interfejsa za mobilne telefone.

DYNAUDIO Excite

Savršen zvuk, uvek.

Muzika u Vašem automobilu zvuči bolje nego kod kuće? Opcioni DYNAUDIO Excite zvučni sistem je specijalno dizajniran prema akustici Vašeg automobila i po reprodukciji prelazi očekivanja najzahtevnijih audiofila.

Sistemi asistencije

ACC & Front Assist

Budite opušteni na opterećenim ulicama.

Sa opcionom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora ispred vozila "Front Assist", uključujući i funkciju nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja koji su sastavni deo paketa, putovaćete mnogo opuštenije. 

Trailer Assist

Manevrisanje prikolicom je lako.

Prilikom manevrisanja sa prikolicom Vaš automobil može da preuzme upravljanje umesto Vas. Opciona podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" na taj način preuzima najveći deo posla. 

Park Assist

Parkiranje može biti jednostavno.

I dalje se sami parkirate? Opcioni park Assist spasiće Vas okretanja upravljača i olakšati pronalaženje parking mesta. Ultrazvučni senzori će proveriti da je parking prostor dovoljno veliki za Vaš Golf.

Asistent za saobraćajne zastoje

Da se krećete unapred kada se skoro ništa ne kreće.

Opcioni asistent za zastoje u saobraćaju koristi proverene funkcije kao što su ACC adaptivna kontola brzine i asistent za kolovozne trake kako bi omogućio sporo kretanje u uslovima saobraćajnih zastoja. Vaš Golf Variant će pratiti vozilo ispred sebe koristeći ubrzanje i kočioni sistem u okviru svojih granica. Vozilo se zadržava u kolovoznoj traci.

Senzor slepog ugla

Vaš Golf Variant Vam pomaže prilikom promene saobraćajne trake i isparkiravanja.

Opcioni senzor mrtvog ugla, u okviru granica sistema, za vreme vožnje upozorava na vozila u mrtvom uglu, dok pomoć pri isparkiravanju nadzire prostor bočno od Vašeg automobila prilikom isparkiravanja unazad. 

Komfor

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite.

Vreme analognog brzinomera je prošlo. Na zahtev, možete zameniti tradicionalni izgled sa onim visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža daleko više informacija od brzine i nivoa goriva.

Panoramski klizni krovni prozor.

Svi Vaši putnici će voleti ovaj pogled.

Želite više svetlosti, vazduha i dobre atmosfere? Panoramski klizni krovni prozor pravi je izbor za Vas. Tako je veliki da će i putnici sa zadnjeg sedišta biti zadivljeni.

Kožna oprema

Igrajte na kartu bezvremene elegancije.

Uživajte u neuporedivom osećaju liksuzne atmosfere na svakom putovanju. Izaberite najfiniju kožu i ArtVelur opciono za svoj Golf Variant, zajedno sa grejačima sedišta i multifunkcionalnim upravljačem.

Prtljažnik

Odlaganje velikih predmeta bez problema.

Prtljažni prostor modela Golf Variant ne samo što je veliki, već je i praktično osmišljen. Dno prtljažnog prostora se može po želji spustiti a alke za vezivanje tereta i preklapajući naslon zadnjih sedišta su deo standardne opreme.

Vaš sledeći korak.