Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kako plaćam?

 

Jednostavno plaćanje.

Uz električno vozilo, imate nekoliko opcija za jednostavno i povoljno plaćanje: putem aplikacije, kartice za naplatu ili kreditne kartice. Vaši podaci o autentičnosti mogu biti sačuvani u vašem automobilu. Tada je dovoljno da vozilo povežete sa stanicom za punjenje. Proces plaćanja je automatski. I najbolje od svega: postoje javne stanice za punjenje, na primer, na parkiralištima supermarketa, gde je punjenje ponekad čak i besplatno.

Utičnica i Wallbox

Ako napunite električni automobil kod kuće preko zidne utičnice ili Wallbox-a, energiju plaćate na sledećem računu za električnu energiju. Ne može biti lakše.

Javne stanice za punjenje

Plaćanje za javne stanice za punjenje u gradu ili na autoputu, plaćanje je vrlo jednostavno: kao vozač električnog automobila, izaberite provajdera koji naplaćuje električnu energiju za punjenje. Ovaj takozvani serviser mobilnosti (MSP) nudi vam stopu naplate koja savršeno odgovara vašim potrebama - kao što je to slučaj sa vašom mobilnom tarifom: Opet, možete prilagoditi pojedinačne opcije vašim individualnim potrebama i potrošnji. Ako vaš MSP ne poveže stanicu za punjenje, možete je koristiti i preko tzv. Ad-hoc punjenja i koristiti je direktno kod operatera punjenja (CPO). kreditnom karticom.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim